Kirjaudu Rekisteröidy

Kirjaudu sisään

Käyttäjänimi *
Salasana *
Muista minut

Luo käyttäjätunnus

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Nimi *
Käyttäjänimi *
Salasana *
Vahvista salasana *
Sähköposti *
Vahvista sähköposti *
Captcha *

ARTIKKELIT

Tietoa Espanjassa elämiseen ja asumiseen

Viikonlopun menovinkit 24.11.-26.11.2017

torstai, 23 marraskuu 2017 16:57

Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!

Sientenkeräystä Cortes de la Fronterassa 24.-26.11.

Cortes de la Frontera järjestää jälleen kuuluisan ”Sienenpoiminta viikonlopun”. Ohjatussa tapahtumassa keräillään ja myöhemmin maistellaan kerättyjä sieniä. Lisäksi on mahdollisuus useisiin muihin aktiviteetteihin, kuten sieninäyttelyyn, tai työpajoihin ja esittelyihin.

Lue tapahtumasta lisää täältä.

Vierailu sisällissodan aikaisissa väestönsuojissa Alicantessa 24.11.

Alicantessa on viikonloppuna mahdollista päästä vierailemaan 5 eurolla Espanjan sisällissodan aikaisiin väestönsuojiin. Alle 18 -vuotiaat ja yli 65 -vuotiaat pääsevät seikkailulle alennettuun 3 euron hintaan. Katso linkistä myös muut päivät ja aukioloajat kierrokselle.

Lue lisää kierroksesta täältä.

Jouluvalojen sytyttelyä 24.11.

On jälleen se aika vuodesta, kun joulun vietto aloitetaan Espanjassa jouluvalojen sytytyksellä. Jouluvaloja sytytetään monessa Espanjan kaupungissa kuten Barcelonassa, Madridissa, Málagassa ja Fuengirolassa. Barcelonan valot sytytettiin torstaina 23.11., joten viikonloppuna voi suunnata ihastelemaan valoloistetta ja joulutunnelmaa
Lue lisää:
Barcelona
Madrid
Málaga
Fuengirola

Harry Potter -näyttely Madridissa 24.-26.11.

Harry Potterin faneille on nyt hyviä uutisia, sillä Madridissa on avattu 1400 neliömetrin Harry Potter -näyttely. Näyttelyssä on muun muassa osia Hogwartsista, muutamia huoneita elokuvista, sekä niissä käytettyjä vaatteita ja rekvisiittaa. Näyttely jatkuu aina ensi huhtikuun alkuun saakka.

Heittäydy velhojen maailmaan tarkemmin täältä.

Kauhu- ja fantasiaelokuvaa San Sebastianissa 28.11.

Viikonloppua voi jatkaa San Sebastianissa tiistaina, kun siellä järjestetään kauhuelokuvafestivaalit. Festivaaleilla on virallinen-, lyhytelokuvien- ja lastenelokuvienosa. Palkintoja jaetaan yleisöäänestyksen, kansainvälisen tuomariston ja nuoren tuomariston perusteella. Samalla päätetään ehdokkuus Méliès d’Or palkinnon, eli Euroopan parhaan fantasialyhytelokuvan palkinnon voittajaksi.

Tarkemmin löytyy tietoa täältä.

 

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Joulukoristelut espanjalaisessa elämässä
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Uusimmat

 • Viikonlopun menovinkit 24.11.-26.11.2017
  torstai, 23 marraskuu 2017 16:57
  Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!
  Lue lisää...
 • Joulukoristelut espanjalaisessa elämässä
  torstai, 23 marraskuu 2017 16:46
  Espanjalaisessa perinteessä joulun valmistelu ja koristelu aloitetaan jo marraskuun lopussa.
  Lue lisää...
 • Andalusian oppilaat heikoilla PISA-pisteissä
  torstai, 23 marraskuu 2017 16:31
  Marraskuussa julkaistuissa PISA-testeissä mitattiin peruskoulujen oppilaiden ongelmanratkaisutaitoa ryhmässä. Suomen ja Viron oppilaat saivat ​testissä ​hienot tulokset. Espanjassa alueelliset erot olivat suuria. Heikoimmin pärjäsivät oppilaat Andalusiassa ja Extremadurassa.
  Lue lisää...
 • Black Friday kiinteistömarkkinoilla
  torstai, 23 marraskuu 2017 09:25
  Joulumyynnin raju lähtölaukaus Black Friday tuo alennukset myös kiinteistömarkkinoille. Alennukset jatkuvat usein vuoden loppuun asti.​ ​Pankit kuten Bankia, Cajamar, Casaktua ja Sareb pyrkivät realisoimaan myymättömiä kiinteistöjään ja antavat alennuksia asuntojen lisäksi myös autotalleista, varastoista, liikehuoneistoista ja teollisuushalleista.​ ​Alennuskampanja tuo perinteisesti alennuksia kiinteistön hintoihin, mutta myös​ muunlaisia​ lisäetuja​. Ostaja saattaa saada…
  Lue lisää...
 • Fuengirolan uusi seurakuntakoti on avattu
  keskiviikko, 22 marraskuu 2017 18:27
  Video
  Monen vuoden ja mutkan prosessi alkaa olla loppusuoralla. Uusi tilava seurakuntakoti on valmis ja toiminta on alkanut.
  Lue lisää...

Facebook