Kirjaudu Rekisteröidy

Kirjaudu sisään

Käyttäjänimi *
Salasana *
Muista minut

Luo käyttäjätunnus

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Nimi *
Käyttäjänimi *
Salasana *
Vahvista salasana *
Sähköposti *
Vahvista sähköposti *
Captcha *

ARTIKKELIT

Tietoa Espanjassa elämiseen ja asumiseen

Black Friday kiinteistömarkkinoilla

torstai, 23 marraskuu 2017 09:25

Joulumyynnin raju lähtölaukaus Black Friday tuo alennukset myös kiinteistömarkkinoille. Alennukset jatkuvat usein vuoden loppuun asti.​ ​Pankit kuten Bankia, Cajamar, Casaktua ja Sareb pyrkivät realisoimaan myymättömiä kiinteistöjään ja antavat alennuksia asuntojen lisäksi myös autotalleista, varastoista, liikehuoneistoista ja teollisuushalleista.​ ​Alennuskampanja tuo perinteisesti alennuksia kiinteistön hintoihin, mutta myös​ muunlaisia​ lisäetuja​. Ostaja saattaa saada ilmai​s​en kauppakirjan te​on​ tai ​vaikka uu​den​ maalipin​nan​ asuntoon.

Cajamar myy vuoden loppuun saakka 4000 kiinteistöä jopa -40% alennuksella. Asuntojen lisäksi myynnissä on liikehuoneistoja ja teollisuushalleja.
Bankian ”Lucky Days” kampanja jatkuu marraskuun loppuun saakka ja myynnissä on 2600 asuntoa ja 640 muuta kiinteistöä rajuin alennuksin.

Liderbank pyrkii realisoimaan 500 uutta asuntoa Asturiasin, Castilla la Manchan sekä Valencian alueella. Alennuksia tarjotaan myös vuokra-asunnoille.
Sareb tarjoaa asunnonostajalle ilmaisen kauppakirjanteon 15.12. asti ja muita alennuksia vuoden loppuun saakka solmituille kiinteistökaupoille. Suurin osa Sarebin myyntikohteista on Valenciassa, Andalusiassa, Murciassa, Kataloniassa sekä Castilla la Mancan ja Madridin alueilla.

Casaktua aloittaa oman Black Friday kampanjansa ja laskee 4000 kiinteistön hintoja niin että keskihinta on 68 000 euroa. Alennus asunnoissa on noin -20%. Myös autotallit, varastot, tontit, liiketilat ja varastohallit ovat noin -30% alennuksessa. Suurin osa tarjonnasta löytyy Andalusian, Valencian, Murcian, Castilla-La Manchan, Baleaarien, Katalonian. Castilla y Leonin, Aragonim, Galician, Asturiasin, Extremaduran ja Kanariansaarten alueilla.

​Myös perinteiset kiinteistönvälitysliikkeet osallistuvat Black Friday kampanjointiin tarjoamalla asiakkaille lisäetuja kuten kauppakirjojen tai asunnon rekisteröinnin teon ilmaiseksi tai pieniä asuntoon liittyviä rahanarvoisia lahjoja kuten maalauksen tai pieniä remontteja.

Tiedot: idealista.com

 

 

 

 
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Uusimmat

 • Viikonlopun menovinkit 24.11.-26.11.2017
  torstai, 23 marraskuu 2017 16:57
  Espanja.Comin toimitus keräsi mielenkiintoisimmat menovinkit tulevalle viikonlopulle. Syksylläkin tapahtuu joka puolella Espanjaa ja teemoja on kaikille. Laita meille vinkkiä tulevista kiinnostavista tapahtumista!
  Lue lisää...
 • Joulukoristelut espanjalaisessa elämässä
  torstai, 23 marraskuu 2017 16:46
  Espanjalaisessa perinteessä joulun valmistelu ja koristelu aloitetaan jo marraskuun lopussa.
  Lue lisää...
 • Andalusian oppilaat heikoilla PISA-pisteissä
  torstai, 23 marraskuu 2017 16:31
  Marraskuussa julkaistuissa PISA-testeissä mitattiin peruskoulujen oppilaiden ongelmanratkaisutaitoa ryhmässä. Suomen ja Viron oppilaat saivat ​testissä ​hienot tulokset. Espanjassa alueelliset erot olivat suuria. Heikoimmin pärjäsivät oppilaat Andalusiassa ja Extremadurassa.
  Lue lisää...
 • Black Friday kiinteistömarkkinoilla
  torstai, 23 marraskuu 2017 09:25
  Joulumyynnin raju lähtölaukaus Black Friday tuo alennukset myös kiinteistömarkkinoille. Alennukset jatkuvat usein vuoden loppuun asti.​ ​Pankit kuten Bankia, Cajamar, Casaktua ja Sareb pyrkivät realisoimaan myymättömiä kiinteistöjään ja antavat alennuksia asuntojen lisäksi myös autotalleista, varastoista, liikehuoneistoista ja teollisuushalleista.​ ​Alennuskampanja tuo perinteisesti alennuksia kiinteistön hintoihin, mutta myös​ muunlaisia​ lisäetuja​. Ostaja saattaa saada…
  Lue lisää...
 • Fuengirolan uusi seurakuntakoti on avattu
  keskiviikko, 22 marraskuu 2017 18:27
  Video
  Monen vuoden ja mutkan prosessi alkaa olla loppusuoralla. Uusi tilava seurakuntakoti on valmis ja toiminta on alkanut.
  Lue lisää...

Facebook